Familiefredag

Jeg har hatt en ideell fredag (hvis man ser bort i fra at jeg knapt fikk blund på øyet i natt og bråvåknet klokken fem fordi jeg klødde i øret), da jeg fikk gjøre noe av det jeg liker aller best, bortsett fra å se på Jane Austen filmatiseringer og besøke herskapshus med himmelsenger og gamle flekkete speil - nemlig å pynte meg for å gå i bursdag. Festlighetene var til ære for tanten min som har bursdag i dag og onkelen min som hadde bursdag på Frankrikes nasjonaldag. Det var moussaka og gresk vin til middag og napoleonskake og sjokoladefondant til dessert, noe som selvfølgelig førte til at vi alle spiste til vi stupte. Etter middagen beslagla den eldste sønnen til fetteren min oppmerksomheten og skulle kjekke seg som vanlig, før jeg og søstrene mine klarte å roe ham ned ved å dra frem en drømmefanger og hvordan den fungerte. Da ble han veldig opptatt av at vi skulle forteller hverandre om marerittene våre og hans var fremdeles skumlest, til tross for at han bare gjenfortalte drømmene vi nettopp hadde beskrevet for ham.


Deretter blåste vi såpebobler og han genierklærte meg fordi jeg visste hvordan man blandet såpevann (ingenting hjelper på selvtilitten som naive fireåringer!), før han insisterte på at vi skulle utforske loftet. Jeg måtte selvfølgelig gå først inn i mørket for slå på lyset mens han hang i skjørtet mitt på en så sjarmerende, vettskremt måte.


Det ble til slutt boblekaos på verandaen med mer såpevann på gulvet enn i luften, så da stod vi på "skøyter" istedet for. Samtlige gikk rett på trynet.


Lillesøster imponerte med sitt bobleblåsingstalent.

Kveldens sitat/fremtidsplaner:

Fetter 1: Ja, Caroline [lillesøster] jeg har funnet ut at du må være konvensjonell og få en godt betalt jobb for å forsørge Aleksandra [meg] i og med at hun skal bli en bohemkunstner med turberkolose på et loft i Paris. Du må rett og slett finansiere henne med å få en kjedelig jobb. Haha, jeg ser for meg Aleksandra sitte der med fjærpennen sin og hoste.
Lillesøster: Tja, jeg kan ta i bruk kjernekraft og lage en atombombe, så får jeg makt og penger?
Fetter 2: Så planen er å bli ond? Hun kan ha tuberkolose og du kan bli ett ond geni.

Ingen beundrere

Etterlat deg en billet doux

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits