Soveromskvaler

Nytt semester i London betyr også et nytt bosted. Enda viktigere: det betyr et nytt soverom å dekorere! Men denne gangen er selv jeg i tvil om hvordan jeg vil ha det. Rommet mitt er relativt stort, men helt firkantet så dobbeltsengen er veldig dominerende. Vegger og dører (utgangsdør og garderobedør), er hvitmalte, nesten "whitewashed" og romantiske på en fin 1800-talls måte, mens resten av rommet har en mindre sjarmerende gulaktig slitenhet over seg. Mitt spørsmål er som følger: hvilken stil bør jeg gå for? Victoriansk med mørke tremøbler og fløyelsstoffer som i en Dickens filmatisering, eller hvitt og Edwardinsk som i en Merchant/Ivory film? Rommet er ganske mørkt og derfor klarer jeg ikke bestemme meg for om jeg bør understreke det dystre og gå for 1850 eller forsøke å lysne alt ved å gå for 1905. Ellers så kan jeg jo alltids gå for noe Regency-aktig, med en blanding av lyse og mørke møbler? Jeg har alltid vært forelsket i mørke tremøbler, men er redd det blir for mørkt og tungt for soverommet mitt i denne omgangen.

Akk, hva skal jeg velge? Tungt og Viktoriansk? Lyst og fullt av blonder som ved århundreskiftet?

bedroom bedroom Bedroom Plates {guest room} my bedroom
[Bildene er linket til kildene sine.]

Hva med et Pre-Raphaelite-dekorert drivhus som Rossetti i Desperate Romantics? Photobucket Photobucket Photobucket

Eller et lyst sen-regencyrom anno 1818 som Fanny Brawne i Bright Star?
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Stikkord:

3 kommentarer

Christine - Littlemozart

06.sep.2010 kl.15:14

Åååh. Jeg ville kanskje tatt regencyrommet.. Det var awesome da!

Aurora

13.sep.2010 kl.20:44

Svårt val kan jag förstå! Alla stilerna verkar ju fina... Själv skulle jag nog välja den ljusa Edwardianska stilen, jag gillar den skarpt! ;) Och dom där bilderna får mig att önska att jag hade ett nytt rum så jag kunnde börja om på nytt att inreda ett rum. Verkar kul! :D Hoppas du kommer på något som du blir nöjd med, och jag hoppas också att du postar bilder när du är klar! (*hint, hint* ;)

Christine - Littlemozart

04.okt.2010 kl.12:57

Jeg ville tatt regency eller fullt av blonder. ;)

sv: Ja, jeg vet.. Permanent, er permanent. Jeg er har kjempe lyst til å gjøre det! Oh yeah, det hadde vært awesome å se ut som Peyton!

sv: Hehe.. er du med mamma der

Etterlat deg en billet doux

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits