Other way, Mr. Collins!

Min blogg-hyperaktive lillesøster etterlyser til stadighet poster fra min side, men i og med at jeg er uten internett frem til helgen har det stått dårlig til på den fronten i det siste. Heldigvis for masekråka befinner jeg meg nå på en kafé like ved universitetet der jeg forsøker å fordrive to timer mellom en forelesning og et seminar.

Etter sjekking og sletting av mail begynte jeg å stalke mennesker fra Jane Austen festivalen på facebook og kom over en videoe der man kan se Jeanette (nederlandsk), meg (Norsk av fødsel, verdensborger av gemytt) og Aurora (svensk, blogger på The Secret Dreamworld of a Jane Austen Fan), under en av dansene. Jeanette danser nesten øverst i gullkjole og jeg i hvitt ovenfor Aurora i rødt.Heldigvis var dette fra en av de dansene vi virkelig fikk til, ellers hadde det vært en smule flaut. Mine manglende danseferdigheter har allerede blitt udødeligjort i en reklamevideo for dramalinjen på Nissen og det holder i massevis. Jeg trøster meg med at jeg i hvertfall klarer meg enn bedre enn Mr. Collins!

Assembly rooms in BathAssembly Rooms, BathAssembly Rooms, Bath
[Bildene er linket til kildene.]

Akk, Bath! Den som kunne reist tilbake i dette øyeblikk.

3 kommentarer

Christine - Littlemozart

05.okt.2010 kl.16:30

Ah, jeg vet jeg poster innlegg ofte! Koselig at du sitter på en Cafe da! :) Haha, morsomt at du var med på den videoen! Så den på face :)

Aleksandra

05.okt.2010 kl.17:35

Bare morsomt at du poster ofte - opptil flere ganger per dag :P Ja, det er en ganske koselig, uavhengig kafe et minutt fra uni. De har god kaffe og ok panini ;)

Haha, ja, blinkskudd! Morsomt å ha en liten film fra ballet.

Christine - Littlemozart

07.okt.2010 kl.20:22

Jaja :) Det er bra det! Mhm.. fantastisk!

Etterlat deg en billet doux

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits