Forkjølelseskvaler

Åh, nå er jeg skikkelig forkjølet: nesa renner konsant og tungen er nummen av for mye strepsils knasking. Jeg har klaget i en uke på at jeg skulle ønske forkjølelsen satte inn, men nå angrer jeg bittert. Det viste seg selvfølgelig at jeg har vært syk hele uken og derfor har gått rundt og vært konstant trøtt. Som vanlig har jeg "utsatt" den ordentelige forkjølelsen fordi jeg har vært opptatt av pensumlesning og notater. Dette skjedde meg hele tiden på Nissen under oppkjøringer til forestillinger: jeg arbedet så mye at jeg ikke fikk tid til å være syk før etter forestillingsperioden. Hipp hurra. Jeg får bare fortsette å jobbe helt til hodet blir fyllt av bomull og så ligge rett ut et par dager, det gjør sikkert susen.

Min kur for forkjølelse er kostymedrama (gjerne Austen eller Dickens) og kakao, men denne gangen virker det ikke i det hele tatt. Jeg tror forsåvidt ikke at det å begi seg ut i regnet i stoffsko for å gå på forelesning hjelper noe særlig det heller, men jeg ville virkelig ikke gå glipp av modulen jeg hadde i dag. Den undervises av en kjempemorsom og intelligent spanjol og handler om Viktoriatiden.

Javel, jeg får bare forsøke å bli frisk igjen da - heldigvis har vi nå varme og internett i leiligheten!

I påvente av et tykkere høstmørke og bedre immunforsvar har jeg bare tenkt til å sitte å se på dette klippet fra 1998 adaptasjonen av Wuthering Heights. Det hjelper litt i allefall, og det er så romantisk som jeg noen gang blir. (Jeg kommer til å fornekte dette når jeg blir frisk igjen.)

Stikkord:

Ingen beundrere

Etterlat deg en billet doux

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits