Lindabesøk


(Over: Lindas reisefølge)

For en drøy uke siden fikk jeg og Johanne besøk av Linda, som kom flyvende med Ryanair midt på natten. Den første dagen tok jeg henne med på litt sentrumshopping (vi klarte å få hele Oxford Street overstått på én dag, og i tillegg besøkte vi et English Heritage hus - Apsley House der Wellington bodde, men mer om det senere.)
Linda nektet å spise de blå M&M'ene... Da måtte jo jeg selvfølgelig spise alle sammen selv. Det var virkelig synd.

Så bar ferden til universitetet for å se Hedda Gabler-forestillingen til Johanne. (Hun er den rare, laveste jenta i midten.)

Skriftelig bevis på teaterkompaniets frustrasjon, stakkars.

Vi tok med Herr og Fru Tesmans bryllupsblomster hjem og i mangel på vaser puttet jeg dem i disse sakene: en ginflaske, en melkemugge og megaglasset til den forrige flatmaten vår, som hun satte igjen etter seg.


Dag nummer to tok jeg (redd person bak wrappen) og Mara (leopardjenta) henne med til Brick Lane markedet, som jo er mer hverdag enn ferie for oss heldige fastboende. (Alle bildene heretter er tatt av Linda.)

Jeg er tydelig vis på salg? Og her følger en bildeserie av meg og Mara i diverse butikker/spaserende gatelangs:Sånn, nå vet du hvordan vi ser ut bakfra i tilfelle du har lyst til å stalke oss.

Den siste dagen var hun overlatt til seg selv, da vi alle hadde forelesninger. Hun tok da med seg reisefølge sitt på sightseeing:

Og helt til slutt et veldig flatterende bilde av meg, Linda, Johanne, Brack og Emily (flatmate nr 4) som spiser curry.

Nå tipper jeg du er misunnelig.

Ingen beundrere

Etterlat deg en billet doux

Denne tjenesten er levert av blogg.no. Hos oss finner du:

  • blogg.no - Få din egen blogg, helt gratis.
hits